ROI4U

Alle bedrijven

Met ruim 30 jaar ervaring als ondernemer in de ICT branche ben ik vrijwel met alle aspecten van ondernemen en ICT vraagstukken bekend. Gelukkig ben ik mijn inspiratie om ICT in te zetten om organisaties beter te laten functioneren niet verloren, deze is in de loop der jaren alleen maar aangesterkt. Door de innovatie gedurende deze periode zijn de mogelijkheden om ICT rendabel in te zetten alleen maar mooier en beter geworden.

Of het nu gaat om ERP implementaties (Financieel, logistiek, CRM, HRM, Projecten, etc) of de daarbij horende ICT infrastructuur (Servers, netwerken, werkplekken, printing, etc) beide disciplines zijn bekend terrein. Gerealiseerde projecten in uiteenlopende branches zoals; (detail)handel, zakelijke dienstverleners, productie, werving & selectie, zorg, onderwijs, etc

Het (verwachte) ROI moment van investeringen is vaak mijn uitgangspunt geweest om tot succesvolle gefaseerde implementaties van ICT te komen. Dit voor bedrijven en organisaties van 5 tot 10.000 medewerkers.

image