Prospectations

Alle bedrijven

Mijn naam is Pascal van Buuren en ben het gezicht achter Prospectations.  17 jaar praktijkervaring binnen B2B & B2C sales hebben ervoor gezorgd dat ik een eigen bedrijf ben gaan opzetten.

Denk hierbij aan: Cold Canvass, Pitches Herschrijven, Afspraken genereren, Interim
inhuur als Freelance Accountmanager, Beursbezoek, Netwerkbezoek, Acquisitie, Relatiebeheer en behoud of het werven en aanleveren van nieuwe leden voor netwerkorganisaties.

Sales zit dan ook echt in mijn bloed en de praktijk is mijn leermeester. Veel bedrijven zijn op zoek naar meer omzet, meer afspraken, meer opdrachten. Iets wat veel tijd vergt en over het algemeen vaak als afgrijselijk of vervelend en tijdrovend wordt gezien. Met mijn passie voor commercie, mijn gevoel voor persoonlijke oprechte aandacht, creëer ik nieuwe kansen voor ondernemers.

Resultaatgericht en effectief! Ik help jou om bij de ideale klant aan tafel te komen. Ik geloof in de kracht van samenwerken en ben een netwerker en relatiebeheerder pur sang. Laten we samen de meest geschikte tactiek voor jouw situatie bepalen en samen zorgen voor de groei die jij wenst. Neem een kijkje op mijn site, of boek een afspraak