LAWFOX Advocaten

Alle bedrijven

DE WET VAN HET INTERNET

Ons team bestaat uit ambitieuze advocaten die gefascineerd zijn door twee werelden: ICT en recht. Wat ons vak zo boeiend maakt? De combinatie van het statische van een wet en het dynamische van technologie. Soms staan deze twee lijnrecht tegenover elkaar. En andere keren gaan ze hand in hand. De advocaten van LAWFOX schakelen hierin met gemak.
  
GEWONEMENSENTAAL

LAWFOX is een praktisch en onderlegd advocatenkantoor. De advocaten slaan een brug tussen zowel ingewikkelde juridische termen en gewonemensentaal als complex ict-jargon. U zult van ons geen memorandum krijgen over wat in jurisprudentie is gezegd over de proceskostenveroordeling bij verzet in een pseudo-exequaturprocedure … U snapt ons punt. Zolang u én de rechter het maar begrijpen. Daar hebben we aandacht voor.

JONG EN NIEUWSGIERIG


De voorsprong van onze advocaten is dat ze weten wat er speelt. We praten niet alleen over technologie, we maken er ook intensief gebruik van. Bovendien lezen we elke dag over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij kennen niet alleen de wet. Wij kennen ook de markt.