Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders

Alle bedrijven

“Always deliver more than expected!”

Sinds 2006 ben ik niet alleen gerechtsdeurwaarder, maar ook kantoordirecteur van de vestiging Flanderijn te Tilburg. Met een stabiel, professioneel en enthousiast team zorg ik er dagelijks voor dat onze opdrachtgevers nét dat beetje meer aandacht krijgen dan wat aanvankelijk werd verwacht. Hoe we dit doen? Ervaar het gerust een keertje zelf…!

Door mijn jarenlange ervaring (ca. 30 jaar) binnen de gerechtsdeurwaardersbranche vind je in mij een vakkundig gesprekspartner. Van factuur tot incasso, van vonnis tot executie, ik sta geïnteresseerden graag te woord. Ik ben regelmatig te vinden op lokale netwerkbijeenkomsten, spreek me daar gerust eens aan.

Voor mijn opdrachtgevers ben ik niet enkel vraagbaak, maar tevens een luisterend oor. Dit is - vanuit mijn optiek - essentieel om het vak van gerechtsdeurwaarder goed uit te kunnen voeren. Een gedegen advies kan pas gegeven worden wanneer de ander zich gehoord voelt en er vertrouwen aanwezig is. Het is elke dag voor mij een uitdaging om snelheid en efficiency te combineren met tijd voor de opdrachtgever en servicegerichtheid.

image