EMYRTAN Advocatuur

Alle bedrijven

Juridisch en Rechtskundige juristenpraktijk!

EMYRTAN biedt rechtsbijstand met een praktische juridische aanpak met als specialisatie Arbeidsrecht, Contractenrecht en Hippisch recht. Ook voor Incassoprocedures, Huurrecht en Consumentenrecht kunt u vertrouwen op de deskundigheid van EMYRTAN.

EMYRTAN uw bedrijfsjuristen!
De rol van de bedrijfsjurist is in de afgelopen jaren veranderd: Juridisch advies en business partner. EMYRTAN biedt de benodigde (praktische) kennis, uw advies- en onderhandelingsvaardigheden en biedt waar nodig rechtsbijstand.
EMYRTAN-bedrijfsjuristen zorgen ervoor dat uw bedrijf up-to-date is en blijft van (nieuwe) bedrijfsjuridische informatie! Met het EMYRTAN-abonnement sluit u direct aan bij uw praktijksituaties en heeft u direct contact met uw EMYRTAN-bedrijfsjurist, al voor € 197,50 per maand! Zo is er ruime aandacht voor uw belangrijkste bedrijfsprocessen: verkoop, inkoop en bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast biedt EMYRTAN juridische ondersteuning op de verschillende aspecten binnen uw onderneming op het gebied van risicobeheer, aansprakelijkheid, arbeids-, privacy- en contractenrecht. Vraag naar de voorwaarden!

EMYRTAN kan uw juridische vragen omzetten naar effectieve juridische ondersteuning rondom de bedrijfsjuridische processen:

- Corporate legal en governance
- Arbeidsrecht, het nieuwe ontslagrecht en bedrijfscultuur
- Verkoop- en inkoopproces, contractenrecht en aanbesteding
- Legal riskmanagement, aansprakelijkheid en mededingingsrecht
- Privacyrecht
herkenbare dilemma’s MKB-bedrijven:
- AVG-Compliance & advies
- Contractenrecht & juridisch advies
- Personeel & arbeidsrecht
- Pro-actief & rechtsbijstand

De ervaren EMYRTAN-bedrijfsjuristen leren u hiermee om te gaan! EMYRTAN-bedrijfsjuristen hebben ruime in-house ervaring als (voormalig) bedrijfsjurist of bedrijfsjuridisch adviseur en kennen de positie en praktijkproblemen van MKB-bedrijven als geen ander. Zij delen graag hun brede kennis en ervaring om met u samen uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast bieden zij u juridisch advies en rechtsbijstand om op een juiste manier om te gaan met bovenstaande dilemma's.

Omdat vaak kosten van advocaten hoog oplopen heeft EMYRTAN scherpe tarieven en zet zich gedreven in om u rechtsbijstand te bieden, tegen zo laag mogelijke kosten vooraf of achteraf met een gang naar de rechter. Voor diverse zaken geldt een fixed fee zodat u weet waar u aan toe bent.
Voor juridische advies en rechtsbijstand kunt u terecht voor een vrijblijvend kosteloos intakegesprek. Maak ook gebruik van het EMYRTAN-abonnement, waardoor u op een efficiënte manier uw juridische zaken kunt regelen. EMYRTAN is u graag van dienst: neem contact op via info@emyrtan.nl