Emyrtan

Alle bedrijven

Juridisch en Rechtskundige juristenpraktijk!
Met een flinke dosis inlevingsvermogen en mijn academische Rechtsgeleerdheid weet ik me te verdiepen in complexe praktijksituaties. Mijn sterke persoonlijkheid laat zich omschrijven als daadkrachtig en klantgericht. Ik ben gewend om in een resultaatgerichte omgeving te werken en ervaar een drukke werkomgeving als een uitdaging. Het stellen van de gewenste prioriteiten staat bovenaan waarbij ik het gewenste doel niet uit het oog verlies.

Conceptueel ingesteld bekijk ik vraagstukken en kan ik op een constructieve wijze vorm geven aan oplossingen. EMYRTAN is altijd op zoek naar MKB-bedrijven die professionaliteit uitstralen en een praktische juridische aanpak wensen m.b.t. ondermeer Algemene voorwaarden, Privacy-verwerkersovereenkomsten, of het opstellen van contracten of samenwerkingsovereenkomsten. 


Omdat vaak de kosten van advocaten hoog oplopen heeft EMYRTAN scherpe tarieven en zet Rianne zich gedreven in om uw probleem op te lossen. Voor diverse zaken geldt een fixed fee zodat u weet waar u aan toe bent. Op verzoek werkt EMYRTAN tevens in opdracht voor rechtsbijstandsverzekeraars.

U kunt direct online een bericht sturen via www.emyrtan.nl/contact

waardoor u op elk gewenst moment contact op kunt nemen met mr. Rianne van der Heijden: wachten tot de volgende dag is niet langer nodig. Voor juridische vragen en rechtskundige hulp kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek met Rianne. Het eerste uur is kosteloos. EMYRTAN is u graag van dienst!