Condor Recherchebureaus

Alle bedrijven

Als gecertificeerd particulier onderzoeksbureau (POB 1460) kunnen wij voor u, de advocaat of uw bedrijf nader onderzoek instellen door o.a. dossier onderzoek, getuigen te horen of door observaties uit te voeren. We zijn uitmuntend opgeleid en kunnen u onder andere via rechercheren in open bronnen inzicht verschaffen waar personen en bedrijven zich mee bezig houden of waar goederen zich kunnen bevinden. Wij kunnen u ondersteunen en adviseren in strafrecht of civiele zaken in relatie tot het Openbaar Ministerie of de politie.

Wij bieden u professionele recherche en detective onderzoeksdiensten aan in heel Nederland, maar ook op de Nederlandse Antillen. Wij hebben ruime ervaring om u te ondersteunen met de aanpak van onder andere: fraude, oplichting, chantage, afpersing, stalking, bedreiging, vermissingen, opsporen vermiste goederen, overspel, bedrijfsspionage, mystery guest en internationale onderzoeken. Vanzelfsprekend voeren wij uw onderzoek vertrouwelijk en discreet uit. Het 1e orientatiegesprek is kosteloos, waarbij wij met u het probleem exact analyseren en in overeenstemming met u een plan van aanpak opstellen en in een later stadium presenteren.

Wij verrichten onze recherchediensten en onderzoeken binnen de wettelijke kaders en met inachtneming van de gedragscode particuliere recherchebureaus en het College Bescherming Persoonsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een 1e oriënterend advies- of intakegesprek!