Bigbooom

Alle bedrijven

Small is the new big.

Bigbooom is strategie, concept en design. We zijn een compact en creatief bureau met een sterk strategische inslag, gevestigd in het bruisende hart van de stad Breda. We brengen nieuwe en bestaande merken, bedrijven en organisaties verder door het bedenken, maken en delen van strategieën, vernieuwende ideeën, grafische en interactieve ontwerpen.

Met veel enthousiasme en daadkracht weten we complexere communicatieve vraagstukken te vereenvoudigen en komen met inspirerende ideeën. Daarbij werken we zowel aan de inhoud als het uiterlijk. Dat strekt zich uit van merkpositionering, marktbenadering, identiteitsontwikkeling en verpakkingsontwerp tot websiterealisatie.

We bedenken onderscheidende merk-, product- en bedrijfsnamen en ontwikkelen opvallende merken, huis- en projectstijlen. We maken grafische ontwerpen en interactieve designs en realiseren gebruiksvriendelijke websites. Daarnaast helpen we je je doelgroepen te vinden en te bereiken.

Als je met ons samenwerkt, zul je merken dat wij een team zijn dat kwaliteit boven kwantiteit verkiest. Daarbij leveren we dankzij goed gereedschap — onze vaardigheden, attitude en kennis — beslist geen half werk. We werken met gevoel voor esthetiek, maar nooit zonder het doel uit het oog te verliezen. Zo dragen we bij aan de waarde van iedere opdracht en tevredenheid van elke opdrachtgever.

Bigbooom. Think. Make. Share.