ARCA-advies

Alle bedrijven

ARCA-advies is het bedrijf van Eveline Heinen-Broodwinner. Ik geef bedrijkskundig  advies aan ondernemers (directeur grootaandeelhouders ) die in plaats van in hun bedrijf aan hun bedrijf willen werken. Als businesssparring partner  maak  ik samen met jou als ondernemer een heldere bedrijfsanalyse gericht op winstgevende groei en productiviteitsverbetering en ik werk mee aan de implementatie van de verbeteracties.

In mijn aanpak staan de mensen en processen centraal en een solide financiële onderbouwing is  voor mij met mijn achtergrond als RA (Register Accountant) een vanzelfsprekendheid .
Verbeteracties kunnen liggen op het gebied van: vergroten van de concurrentiekracht  en vergroten van de innovatiekracht, je bedrijf bestand maken tegen een omzetgroei en tegen een omzetdaling, meer focus en structuur (doen de juiste mensen de juiste dingen), optimalisatie van het werkkapitaal, verbeteren stuurinformatie. Met andere woorden datgene dat je nodig hebt om je bedrijf succesvol te runnen.

Naast strategie en strategie-implementatie lever ik met  ARCA-advies ook diensten op het gebied van bedrijfsovernames (overname klaar maken van bedrijven) en bedrijfsopvolging.

image