Anouk Goedhart

Alle bedrijven

 

Optimaal werkgeluk: Daar geloof ik in! De enige beperking die bestaat, is tot waar jij denkt dat je kunt gaan. Het vergt persoonlijk leiderschap, doorzettingsvermogen en veel moed om daadwerkelijk de stappen te zetten om het vanaf morgen ook anders te doen. Maar het kan…jouw eigen geluk ligt binnen handbereik.

Als coach help ik mensen om het proces van voortdurende verandering en persoonlijke groei op gang te brengen en te blijven stimuleren. Dat doe ik door me te verdiepen in de vraagstukken van degenen die ik coach, maar ook door die personen een spiegel voor te houden. Ik werk op basis van het Werkgeluk Kompas®, dit is een assessment, op basis van wetenschappelijke theorie, dat ingezet wordt als ondersteuning bij coaching op het gebied van:

- Optimaliseren van werkgeluk

- Duurzame inzetbaarheid& Vitaliteit

- Jobcrafting & talentontwikkeling

Ik ben in mijn aanpak niet alleen gericht op de professional, maar zeker ook op ‘de mens achter de professional’. Dat betekent dat ik bij een coachingstraject ook aandacht besteed aan de persoonlijke achtergrond.

Mijn stijl kenmerkt zich door positieve gedragsbenadering, gevoel voor humor, creatief, indien nodig wat provocatief zijn en verbindend zijn in taalgebruik en handelen.

 

image