download

Klantportfolio Postcode.nl iDEAL overgenomen door CM Payments

Breda, 26 november 2018 – Payment Service Provider CM Payments neemt het klantportfolio van Postcode.nl over. CM Payments, onderdeel van CM.com nam eerder Docdata Payments over. Dataleverancier Postcode.nl maakte eerder bekend eind 2018 te stoppen met haar diensten als betaalprovider. Klanten van Postcode.nl zijn inmiddels via e-mail geïnformeerd over de migratie van de betaaldiensten naar CM.com.

Jeroen van Glabbeek, CEO CM.com: “CM Payments levert op de Europese markt betaaldiensten als onderdeel van zijn totale portfolio met mobiele oplossingen. Daarnaast zijn we in de gelegenheid om payments-klanten van Postcode.nl van een bredere dienstverlening te voorzien via ons innovatieve platform.”

Overdracht klanten iDEAL Postcode.nl
Postcode.nl werd in 1999 opgericht en focust zich op het leveren van postcode-data aan webshops. Via haar software is een kwaliteitscontrole mogelijk op het aanvullen en corrigeren van adressen. In 2015 startte Postcode.nl naast hun kernactiviteiten ook payments-activiteiten om klanten te bedienen met een concurrerend iDEAL-tarief.
De focus van Postcode.nl is de laatste jaren steeds verder ontwikkeld richting haar kernactiviteiten. Aanvullende diensten, zoals iDEAL, krijgen daarom in de ogen van Postcode.nl niet de aandacht die ze verdienen. Om ook in de toekomst een innovatieve dienst te blijven bieden, is ervoor gekozen dit klantportfolio over te dragen aan betaalinstelling CM.com.

Over CM.com
Sinds 1999 biedt CM.com een schaalbaar communicatieplatform voor messaging, betalingen, voice, ticketing en dataverwerking. Het platform biedt een slimme combinatie van communicatie- en betalingsmethoden. CM.com’s messaging- en betaalplatform is wereldwijd actief. Naast het hoofdkantoor in Breda heeft CM.com vestigingen in Londen, Parijs, Kaapstad, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Frankfurt, Dubai, Brussel en Enschede.