NMB-1805

Klanten Royalty Wellness ervaren korte lijnen familiebedrijf

Foto: Dave en Rob Osnabrugge

Royalty Wellness is niet alleen gespecialiseerd in jacuzzi’s, buitenspa’s en infraroodcabine ’s, het is ook een gewaardeerd familiebedrijf. Vader Rob Osnabrugge stelt trots zijn zonen Menno en Dave voor. Laatstgenoemde bemant de winkel in het Belgische Herentals. Ook in Maaseik is er een vestiging. Rob en Dave leveren de apparatuur en de service vanuit Poppel (B).

Hecht en met hart voor de zaak. Zo kan de samenwerking tussen de Osnabrugges het best worden omschreven. “We weten waarvoor we staan, kwaliteitsproducten gekoppeld aan een topdienstverlening.” Rob weet na tien jaar waarover hij het heeft. Ook ervaart hij dat de lijnen binnen het familiebedrijf kort zijn. “Het mondt elke dag uit in a la minuut schakelen, dus een snelle service.”

Sterke eigenschappen
De familie Osnabrugge richt zich met Royalty Wellness op de verkoop, installeren en het voorzien van service van de topmerken in hun assortiment. “Ook met ´vreemde merken’ kan op ons een beroep worden gedaan. Wij lossen de problemen graag op.” Weten Rob en Menno alles van de service, Dave, vanaf het begin bij de zaak betrokken, is thuis in de apparatuur, toepassingen en mogelijkheden: “Goede uitleg, optimale voorlichting en vooral tijd nemen voor de klant.”

Assortiment
“In de winter zijn sauna’s en infraroodcabines (therapeutische werking) gewilde artikelen, in de zomer de hottubs en jacuzzi´s. Aan de buitenspa’s koppelt Rob: “Je komt er als herboren uit.” Er zijn ook zwemspa’s en die worden vaak om gezondheidsredenen ingezet, weet Rob. Momenteel genieten de Barrel Sauna’s een grote populariteit. Een Sauna Ton, is een blikvanger in de tuin.

Winkel
Behalve in de apparatuur voorziet Royalty Wellness in de onderhoudsproducten, ook via de website. Om een keuze te kunnen maken uit de baden, jacuzzi’s en cabines raadt Rob aan om de winkel te bezoeken. “Pas dan krijg je een goed beeld van ons aanbod, de mogelijkheden en van de vakkundige familie die 100 procent achter het productaanbod staat.” Rob geeft aan dat alles is geënt op persoonlijk contact. Ook ’s avonds op afspraak kunnen klanten bij Royalty Wellness terecht.

Showroom Herentals
Geelseweg 8C, 2200 Herentals / T +32 (0)14846089
Showroom Poppel ( onderhoudsproducten en accessoires)
Voortjesweg 27, 2382 Poppel / T +32 (0) 479352810
Showroom Maaseik
Slachthuisstraat 35A, 3680 Maaseik / T +32 (0)479352810

www.royalty-wellness.be