41-BEDRIJFSPROFIEL Gendersteyn 2 paginas_edited

Groei met Gendersteyn!

Niet alleen het gras groeit weer goed op Golfclub Gendersteyn. Ook de businessclub is in ledenaantal met meer dan 10% gegroeid. Dat is natuurlijk mooi, vinden ook Golfbaan Manager Jentien van Pel en Manager Sales & Events Marloes Verdonschot, “maar de groei in kwaliteit van onze evenementen en tours voor businessclubleden vinden wij veel belangrijker. We willen dat ze het goed hebben bij ons en er ook zakelijk voordeel uithalen.”

Marloes en Jentien prijzen zichzelf gelukkig met hun groeiende groep ondernemende ambassadeurs. Want dat zijn ze, ondernemend en actief om nieuwe mensen te betrekken bij deze bijzondere golfclub. Bijzonder omdat Gendersteyn met vijf andere, prachtige banen onderdeel uitmaakt van BurgGolf. Ben je lid van Gendersteyn, dan ben je automatisch ook businessclublid van de andere clubs. Dat zijn maar liefst 165 holes en 300 businessclubleden! Zoveel uitdaging en variatie krijg je als zakelijke golfer nergens.

Behalve in aantal zien zij ook groei in de intensiteit van de relaties. Marloes: “Wanneer heb je nu vier en een half uur de tijd om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten, behalve op de golfbaan?” Jentien: “Ze zijn hecht met elkaar. Ook zakelijk gebeurt er veel. Mooi voorbeeld: twee concurrerende bedrijven zijn gaan samenwerken dankzij de contacten die hier zijn gelegd.”

Vier Business Tours op Gendersteyn, de jaarlijkse relatiedag met alle businessclubleden van BurgGolf, georganiseerde bezoeken aan het KLM Open en voetbalwedstrijden, zoals AZ-PSV, in combinatie met een rondje golf; het zijn dagen waarop Jentien en Marloes alles uit de kast halen om de businessclubleden en hun gasten in de watten te leggen. Kom gerust kennismaken op deze mooie en veelzijdige locatie. Het is goed zakendoen op Gendersteyn.

BurgGolf Golfclub Gendersteyn
Locht 140, 5504 RP Veldhoven
T 040-254 6920
j.vanpel@burggolf.nl m.verdonschot@burggolf.nl
www.burggolf.nl