Willem II

i.s.m. Bonheur Horeca Groep

Willem II

Goirleseweg 34

Tilburg

alle events

Willem II, opgericht op 12 augustus 1896, is een van de oudste clubs in de Eredivisie. Een vereniging met een rijke traditie, maar vooral een club met een bruisende toekomst. Voor eeuwig trouw aan 't rood-wit en blauw, waarin we grote successen vierden. Driemaal werden we kampioen, tweemaal wonnen we de beker en in 1999 gingen we zelfs de Champions League in.

Willem II is een icoon van Tilburg, de zesde stad van het land. We bieden het grootste zakelijke netwerk van Midden-Brabant, waar de Brabantse gezelligheid en gemoedelijke sfeer een grote rol spelen. Geniet samen met ons van de spanning en ambiance tijdens de thuiswedstrijden van Willem II en de diverse georganiseerde netwerk gerelateerde evenementen! Emotie, exposure en sport. Ideale ingrediënten voor uw zakelijk succes!

Hoe kun je als mkb-ondernemer verduurzamen? En wat levert je dat als ondernemer op? Directeur Bart de Laat van A.J.Loots vertelt je er deze avond meer over.  A.J. Loots werkt samen met DeltaZuid en 360SDG aan het verduurzamen van haar organisatie en neemt je voorafgaand aan het diner mee in haar verhaal. Nu alvast meer weten? Lees dan hier het interview dat eerder verscheen in zakenmagazine Netwerk.

image