NMB-1806

De keuken is het hart van de drie bedrijven

Aan de rand van Etten-Leur is @DeHogeNeer gevestigd in een monumentale boerderij. “Je treft er drie unieke locaties in één”, vertelt Marlon Monden bevlogen. In het pannenkoekenhuis geniet je van overheerlijke, zelf samen te stellen, pannenkoeken. Kinderen spelen naar hartenlust in de mega speeltuin of binnen op het geweldige springkussen. Aan de andere kant van het monumentale pand ben je van harte welkom in het luxe restaurant NIVO. Tot slot kun je goed feesten in de feestschuur.

Lunchen en dineren bij NIVO
De sfeer van NIVO, restaurant @DeHogeNeer, doet eer aan de monumentale boerderij. Met een warme, gastvrije, comfortabele en luxe uitstraling geniet je van elke hap. “Chef Timothy Ravelli streeft met zijn team een Bib Gourmand notering in de Michelingids na. Hij kan echt fantastisch koken”, zegt Marlon trots. We werken met eerlijke seizoensgebonden producten die ambachtelijk worden klaargemaakt.” Restaurant NIVO is de perfecte locatie voor een betaalbare (zakelijke) lunch of diner van topniveau vergezeld met kwaliteitswijnen voor de liefhebber. “Vanaf 8 personen maken we een mooi menu op maat.”

Events @DeHogeNeer
“Je kunt bij ons trouwen, rouwen en feestjes bouwen. Ook voor vergaderingen en workshops is onze sfeervolle zaal zeer geschikt. Van trouwfeest tot zakelijke workshop, elk event is bij ons maatwerk. Op die manier creëren we een onvergetelijk moment.” In de feestzaal passen makkelijk 300 personen. Voor kleine groepen maken we de ruimte creatief kleiner, zodat de zaal dan intiem en sfeervol aanvoelt. Voor de catering kun je kiezen van pannenkoek, karakteristieke bite tot de smaakexplosie van NIVO. Aan jou de keuze.

Inschrijven voor: Mini Netwerk Contactavond woensdag 6 februari

@De Hoge Neer
Hoge Neerstraat 1
4873 LM Etten-Leur
T 076-5012340
info@dehogeneer.nl
www.dehogeneer.nl