22- EVENTS Quatre Bras 1 pagina ( foto’s naar eigen inzicht) (3)_edited

CULINAIR RESTAURANT QUATRE BRAS

Quatre Bras is het gezelligste en meest smaakvolle restaurant in Best! Wij hebben een Frans mediterraanse keuken met oosterse invloeden, dit houdt in dat wij klassieke gerechten met een moderne twist serveren.

Bij Quatre Bras bieden wij voor ieder wat wils. U kunt bij ons genieten van een hoogstaand diner voor een uitzonderlijk goede prijs, maar ook voor een uitgebreide lunch of brunch kunt u altijd bij ons terecht. Ons restaurant is zeven dagen per week vanaf 12:00 geopend, dus ook op maandagen bent u bij ons van harte welkom.

Quatre Bras staat voornamelijk bekend om haar culinaire gerechten en gastvrije service. Ook beschikt Quatre Bras over een zaal waar verschillende evenementen of meetings tot in de puntjes worden verzorgd. U kunt bij ons zakelijke evenementen, stijlvolle feesten en unieke bruiloften organiseren. En als u voor een grotere groep mensen een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest, receptie of zakelijk event wilt organiseren, staat onze onlangs vernieuwde zaal tot uw beschikking. In onze prachtig ingerichte zaal kunnen we tot 400 gasten ontvangen. Wij helpen u graag om de vergadering of het evenement uniek te maken voor u!

Als restaurant biedt Quatre Bras een uitgebreide menukaart met á la carte gerechten. Maar u kunt bij ons ook voor een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu kiezen. Wat ook leuk is, is om onze smakelijke high tea, high wine of high beer een keer uit te proberen. Uiteraard houden wij rekening met allergieën, dieetwensen, vegetarische of zwangere gasten. Waar u ook voor kiest, u zult aangenaam verrast worden door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van het menu!

Onze chefkok Frank Snoek heeft een overheerlijk kerstmenu samengesteld waar u van kunt genieten tijdens de kerst. Het restaurant zal helemaal aangekleed zijn in kerststijl. De keukenbrigade gaat ervoor zorgen dat dit een avond voor u is om nooit meer te vergeten! Wij zijn 1ste en 2de kerstdag geopend.

Inschrijven voor: Mini Netwerk Contactavond, Maandag 10 december

Restaurant Quatre Bras
Nieuwstraat 79, 5683 KB Best
T 0499-371 450
info@quatrebras.nl
www.quatrebras.nl