4-EVENTS Cuisine Catering 1 pagina_edited

Cuisine Catering brengt Belgische gastronomie naar Nederland

Auto’s en Belgische gastronomie. Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar wel een die verrassend goed werkt. Zeker als die combinatie een één-tweetje is tussen Arend Auto en Cuisine Catering. Voor de derde keer steken manager Bram Gers en de zijnen de grens over om de gasten van Netwerk Brabant te trakteren op hun verfijnde gerechten en service. In de showroom van Arend Auto belooft dat weer een oog- en tongstrelende Mini Netwerk Contactavond te worden.

Team om trots op te zijn
Van Cuisine Catering weten we inmiddels dat ‘gewoon goed’ niet goed genoeg is. Alles moet van hetzelfde hoge niveau zijn. Het eten, de wijnen, de logistiek, de presentatie, de bediening. Om dat te bereiken werkt Bram samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij. Een team van uiterst vakbekwame mensen waar hij trots op is en die een belangrijke rol spelen in zijn bedrijf. “Het zijn mensen die heel goed weten waar ze het over hebben en daarom betrek ik hen bij alles. Ze hebben vaak heel goede ideeën over hoe we dingen het beste aan kunnen pakken, ik geef ze daar alle ruimte voor.”

In de showroom van Arend Auto belooft het een oog- en tongstrelende Mini Netwerk Contactavond te worden

Met het oog op de Kerst
Het menu voor de Mini Netwerk Contactavond van december is weer een mooi voorbeeld van wat het team van Cuisine Catering kan betekenen voor – met name – de zakelijke markt. Met het oog op de kerst- en oud-en-nieuw-evenementen die er binnenkort georganiseerd gaan worden heeft Bram nog een tip: “Zorg dat wat je organiseert ook past bij je bedrijf en de boodschap die je aan de gasten over wilt brengen. Een sjiek 6-gangen diner is niet voor ieder gezelschap de juiste vorm.” Geen idee waar je je personeel of relaties een plezier mee doet? Vraag het Bram. Hij heeft gegarandeerd een goed idee.

Inschrijven voor: Mini Netwerk Contactavond  Arend Auto Tilburg, maandag 17 december

Cuisine Catering
Parklaan 22/14, 2300 Turnhout
T +32 4888 19352
info@cuisinecatering.be
www.cuisinecatering.be