Word lid

sluiten

Netwerkontbijt Roosendaal

Tijdens het ontbijt in Roosendaal komen onderstaande leden elke twee weken bij elkaar. Zij stellen hun netwerk in Roosendaal voor elkaar open, delen vakkenis, helpen elkaar aan leads en ondernemen zo succesvol. Daar waar nodig staan ze voor elkaar klaar.

Netwerk in Roosendaal

Roosendaal is een stad in beweging. Een échte stad, met een dorps karakter. Tijdens ons tweewekelijks netwerkontbijt ontmoet je collega-ondernemers en ervaar je de meerwaarde van een netwerk in Roosendaal. Ben jij gevestigd in Roosendaal of omgeving? Schuif eens aan, je bent van harte welkom. Neemt er iemand deel uit dezelfde branche? Als gast ben je altijd welkom om eens deel te nemen en de sfeer te proeven.

Onze netwerkevents

Netwerk Brabant organiseert tweewekelijks een netwerkontbijt in Roosendaal, Etten-Leur en Breda en maandelijks een netwerkdiner in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg. Onze events staan open voor alle ondernemers die begrijpen dat je samen sterker staat dan alleen.

Op het menu tijdens het ontbijt

Naast een heerlijk ontbijt staat er ook een elevator pitch op het menu. Daarin vertel je wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Daarmee zorg je ervoor dat de andere Roosendaalse ondernemers jou kunnen helpen met hun netwerk.

Voorproeven in Roosendaal?

Ben je nog geen lid van Netwerk Brabant maar wil je een van onze netwerkevents in Roosendaal bijwonen? Geïnteresseerden zijn bij ons altijd welkom. Schuif eens aan en prik een vorkje mee! Je kunt je online eenvoudig aanmelden.

Premium leden

Patty van Kerckhoven

De Training Factory

Marjolein van Hulten

LGL Legal

Sander van den Elsen
Secretaris
LGL Legal

Bart Grootens

Vebego Cleaning Services

Ronald van IJsselmuide

oamkb Roosendaal

Johan Laros

Drukkerij Altorffer

Desirée Olthof

B.Babble

Pierre Koopman
Voorzitter
UnitIT Solutions BV

Anne Jochems
Ledencoördinator
OrthoMedic

Evelyn Knispel

Totaal Textiel

Mark Roose

Totaal Textiel

Gerry Leenders

GLBA

Petra de Weert

PauwerSupport

Kevin Kayen

Pebble zonnepanelen

Hans Vissers

Klasse Advies Roosendaal

Lennart de Winter

Faire-HR

Marino Schrijver

BGB Office Solutions

Schrijf je in als gast