Zend'r incompany taaltrainingen

Alle bedrijven

Zend'r helpt mensen uit het bedrijfsleven bij het leren en verbeteren van een tweede taal, in het Engels, Frans, Duits en Nederlands

Taaltrainingen Nederlands, Engels, Duits en Frans
Het beheersen van de taal van zakenpartners, collega’s of leveranciers zorgt ervoor dat de samenwerking wordt bevorderd. Je productiviteit of de productiviteit van je werknemers neemt toe, je neemt een voorsprong op je concurrentie én je investeert in jezelf en je bedrijf.

Communicatietrainingen
Een goede interne communicatie is essentieel voor de stabiliteit of groei van elk bedrijf.Tevreden medewerkers die zich gewaardeerd voelen, zullen zich binden aan je bedrijf. Op deze krappe arbeidsmarkt is het dus essentieel dat samenwerking, kwaliteitsbewaking, ontwikkeling en leren in de gaten wordt gehouden. Zend’r communicatie- en taaltrainingen biedt daarom trainingen op maat. Wij leren professionals hoe je communiceert op een duidelijke, zakelijke manier zonder de ander te kwetsen. Het gaat dan om feedback geven, maar zéker ook ontvangen (in welke rol dan ook), gespreksvaardigheden, presenteren, etc.

image