WIMMIS

Alle bedrijven

Ondernemers worden niet gemaakt, ondernemers worden geboren. Het levende bewijs daarvan vormen Wim van der Meeren en zijn partner Carola Mol. Dit dynamische duo illustreert bovendien perfect dat zij ondernemer zijn voor het leven. Met WIMMIS staan zij er voor andere ondernemers. Ze bedenken, ontwikkelen en ondersteunen concepten voor en van ondernemers, maar houden die waar nodig ook een spiegel voor.

Wimmis, met één hoofdletter, is een plaatsje in Zwitserland. WIMMIS, met alleen maar hoofdletters, is vernoemd naar Wim van der Meeren, een gelouterd ondernemer wiens wieg in Breda stond. Daar woonde hij tot voor kort, met zijn Carola, maar het stel is ondertussen een stukje verderop in Brabant neergestreken.

Van daaruit houden ze zich, gedreven als altijd, bezig met het ontwikkelen van projecten en
concepten, financiering van projecten en beleggingsvastgoed. Daarbij richten ze zich op
ondernemers die, net als zij, kansen zien en willen groeien.

WIMMIS ademt als bedrijfsintermediair positivisme, doorzettingsvermogen en betrokkenheid bij mens en maatschappij en koppelt dat aan zakelijke competenties, waarbij het gevoel vaak genoeg zegt. Wim en Carola investeren in kennis, in kunde én in euro’s. Ze brengen hun externe enthousiasme over op ondernemers, openen hun netwerk en kunnen zowel goed praten als luisteren.

image