Van Helderen Sneltransport

Alle bedrijven

 Van Helderen sneltransport is NIWO gecertificeerd. Dit is een verplichte vergunning die je nodig hebt als transportbedrijf zijnde om boven de 500 kilo te mogen rijden. Ook hebben wij ADR gediplomeerd personeel. Dit is nodig om met gevaarlijke stoffen te mogen rijden.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende eenheden zoals diverse bestelauto’s, bestelbussen met laadklep en vrachtwagens. Een aantal van deze auto’s zijn uitgerust met een slaapcabine. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u. Dus bij spoed is het bellen en wij gaan exclusief voor u op pad. Ook op zaterdag en zondag. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor goederen die mee gaan in het stukgoed of waar geen spoed op zit.

Wij vervoeren allerlei soorten goederen van parfum tot medische systemen en van kwetsbare goederen tot officiële documenten. Omdat wij vaak met waardevolle goederen rijden kunnen wij onze auto’s ook verzegelen.

Wij hebben een zeer groot netwerk met betrouwbare partners. Wij kunnen alles voor u tot in de puntjes regelen zodat u nergens geen omkijken meer naar heeft. U kunt dan doen waar u goed in bent en wij kunnen dan doen waar wij goed in zijn.

Als het nodig is om de goederen even op te slaan voordat ze vervoerd moeten gaan worden is dat ook mogelijk bij van Helderen Sneltransport. Wij hebben de beschikking over een eigen loods waar tijdelijk goederen in opslag kunnen staan voordat ze aan uw klant uitgeleverd gaan worden.
Omdat geen een rit hetzelfde is maken wij graag een offerte op maat voor u.