SnapTrap B.V.

Alle bedrijven

“Plaagdieren tasten niet alleen je producten aan, maar ook je goede naam”

Last van muizen en/of ratten? of wilt u dit voorblijven. Een reële vraag, want deze plaagdieren vormen een almaar groeiend probleem. Ze veroorzaken schade en zijn een serieuze bedreiging voor hygiëne en volksgezondheid. Door strengere wetgeving is een effectieve aanpak echter steeds lastiger. 

Een probleem om direct aan te pakken - ter bestrijding, of om erger te voorkomen. Met een efficiënte methode helpt Snaptrap je deze ongewenste plaagdieren te beheersen. Op een wijze die sneller, goedkoper en effectiever is. Voorop gesteld: een volle 100% bestrijding kan geen enkele partij garanderen. Wél hebben wij slimme oplossingen om de bestrijding van plaagdieren vrijwel zelfstandig uit te voeren. 

De voordelen: 
- Kostenbesparend 
- Volledig gif-vrij (verplicht vanaf 2023) 
- Veilig, milieuvriendelijk en duurzaam 
- 24/7 real-time inzicht 

Hoe werk het? 

Wij plaatsen slimme muizen- en rattenvallen welke verbonden kunnen worden met wifi, gsm-signaal of LoRa netwerk. Bij vangst zendt de val direct een signaal uit en krijgt de gebruiker een melding op telefoon, tablet en/of computer. Je hebt dus altijd en overal inzicht in de status van de middelen. Periodieke rondgang en onnodige controles behoren daarmee tot het verleden. Er is alleen actie vereist bij vangst. Aanraken van muis of rat is bij het legen van de val niet nodig. Ook kan de val direct opnieuw worden geactiveerd. Resultaat: verhoogde effectiviteit en een flinke kostenbesparing. 

We zeggen het niet zelf. 

Inmiddels plaatsten wij onze systemen bij tal van winkelcentra, food industrie, horeca en publieke instellingen door heel Nederland. Met resultaat. Op onze websites vind je enkele cases die dit onderschrijven. Zoals van Bakkerij Bouman in Geldermalsen, waar dagelijks zo’n 150 mensen ruim 50.000 broden bakken, bestemd voor 150 supermarkten van Jumbo. Of de Noordkade in Veghel, een grote trekpleister vol horeca, winkels, theater en bioscoop.

Graag komen we eens bij jullie langs. Om ons voor te stellen, een demo te geven en om te bekijken hoe we ook bij jullie tot een gerichte en effectieve oplossing in het beheersen/bestrijden van muizen en ratten kunnen komen. 

 

image