Roosen Zwembaden

Alle bedrijven

Wij ontwerpen en realiseren prachtige bouwkundige zwembaden, helemaal op maat. En ook leggen wij de luxe zwembaden van Starline aan. Natuurlijk spreken we hier over een plaatje dat perfect bij uw huis en tuin moet passen. Het moet niet alleen esthetisch op niveau zijn, maar ook technisch moet het perfect zijn.
Wij starten uw zwembadproject altijd met een grondige inventarisatie.

Hoe we het aanpakken
We luisteren goed naar uw wensen en ideeën en maken een heldere, realistische vertaalslag, waarbij we duidelijk letten op relevante details. Als wij alle zaken en wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, volgt ons advies. En als u daarmee instemt volgt de ontwerpfase. Samen met andere deskundigen, zoals uw architect of hovenier zorgen we ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Het integreren van een luxe zwembad in uw tuin of huis vergt tenslotte meer dan alleen het technisch plaatsen ervan.

Perfecte afstemming
Vanzelfsprekend wordt er op belangrijke details gelet, zoals bijvoorbeeld gebruiksgemak en ergonomie. Bovendien zullen we u professioneel begeleiden in alle fasen: van ontwerp tot en met afwerking en oplevering. Verder adviseren wij u graag over onder meer zwembadverlichting, bodemzuigers, buitendouches, jetstreams, fun- & waterattracties, maar ook zwembadafwerking, randstenen en bijpassende terrastegels. Informeert u gerust en vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Dit kunnen wij perfect afstemmen op uw persoonlijke situatie en locatie. Het team van Roosen Zwembaden realiseert luxe zwembaden tot in de verre omgeving.