Nepro Staal

Alle bedrijven

Nepro Staal is de partner voor alle staalbouw en staalwerken voor de utiliteitsbouw, woningbouw, overheidsinstellingen, scholen, multifunctionele accommodaties, en industrie. Met Nepro Staal verzorgen we de advisering, engineering, begeleiding, productie en realisatie van staal-(bouw) projecten van uiteenlopende aard en omvang.

Nepro Systems is de specialist op het gebied van de zogenoemde special metals in staal, RVS en aluminium zoals trappen, balustrades, hekwerken, poorten, galerijen voor binnen en buiten. Dit kan evt. ook in combinatie met hout, glas, natuursteen en andere materialen.

Ook standbouwers en evenementenbureaus, projectarchitecten, (interieur) architecten en interieurbouwers zijn bij ons van harte welkom. Nepro Systems maakt o.a. stalen kozijnen, deuren en andere interieur,- en meubelprojecten.

Daarnaast is Nepro Systems de partij voor de toelevering voor bedrijven in de machinebouw en maakindustrie. Denk aan vb. containers of andere producten, halffabricaten, kleine onderdelen in serie,- en/of maatwerk.