Mind for Marketing

Alle bedrijven

Waarom heeft het ene bedrijf moeite met veranderingen? En lijkt de ander er altijd van te profiteren?

Sinds 2015 begeleid Renate Manders SMP, als business & marketing coach, ondernemers en managementteams van kleine ondernemingen.

Het resultaat van haar werk zijn Coolblue-waardige bedrijven. Bedrijven met de focus op ‘waardevol zijn voor klanten op een MERKwaardig onderscheidende manier’. Deze bedrijven groeien bijna automatisch. Ook verhoogt ze de toekomstgerichtheid. Dit garandeert je bestaansrecht en verhoogt de waarde van je bedrijf.   

Haar klanten leren snel de juiste keuzes te maken. Zelfs in deze onstuimige tijden. Ze vinden het delegeren van werk ineens supersimpel en worden herinnerd door de buitenwereld.  

 In de samenwerking met Mind for Marketing, kun je op drie dingen rekenen:  

1.    Ze weet alle ins- en outs die hiervoor nodig zijn. Ze is niet voor niets een gecertificeerd strategisch marketeer.  

2.    Ze heeft niet de arrogantie om zaken op te leggen. Ze werkt tailor-made. Echt elk bedrijf is uniek. Ze maakt gebruik van jullie kracht.  

3.    Ze doet het, alsof het haar bedrijf is. Ze is eerlijk en open over zaken die goed gaan én zaken die juist moeten veranderen.  

Ken jij bedrijven die dit kunnen gebruiken? Renate hoort het graag.