Marketing Accent

Alle bedrijven

Als b2b marketeer adviseer ik vanuit mijn bedrijf Marketing Accent MKB ondernemers & marketeers bij het verleggen van het accent voor meer B2B marketing rendement.

Met het DNA van het bedrijf als strategisch uitgangspunt ondersteun ik bij het bouwen aan een betere marktpositie. Met nuchtere blik en marketing- en communicatieactiviteiten 'van nu'. Ik ben B2B marketingstrateeg, spreker, docent, trainer, blogger en vlogger.

Door mijn jarenlange marketingervaring bij technische business-to-business (familie- en maak)bedrijven in o.a. toelevering aan de bouw, installatiebranche, houtbranche, metaalbranche, maakindustrie & techniek, verplaats ik me snel in hun behoeften, maar belangrijker, in hun klanten & eindgebruikers.

Binnen mijn aanpak valt het ontdekken of toetsen van het bedrijfsDNA & bestaansrecht. Het bedrijfsverhaal en de juiste informatie - vertaald naar de belevingswereld van de ideale klanten - brengen we op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste vorm aan de juiste persoon, om een winstgevende klantrelatie te realiseren.

Ik begeleid bedrijven - samen met gespecialiseerde partners - o.a. op het gebied van positionering, contentmarketing, SEO, SEA en zakelijke social media. Zo bouwen we samen aan het juiste 'kennisleiderschap'.

Ik geef presentaties en workshops over bedrijfsDNA, online marketing, content marketing & social media, kennisleiderschap (thought leadership), inbound marketing, employee advocacy, sales innovatie en inbound recruitment. Voor zakelijk bloggen, vloggen & inzet social media kun je ook bij me terecht.

Als Registered Digital Marketeer (RDM) won ik de Digital Marketing Professional 2013 Award publieksprijs. Ik ben examinator online & digital Marketing @ NIMA.

Ook voor jou meer rendement met het juiste marketing accent!

image