Linksmedia

Alle bedrijven

Jouw webinar, videoconference of event verzorgen wij op een vertrouwde locatie d.m.v. professioneel beeld en geluid. Een livestream waarmee jij kunt schitteren! Meerdere camera's, instart van video's, powerpoint presentaties, paneldiscussies, niets is ons te gek! Met onze effectieve marketing, voor, tijdens en na het event, bereik je maximaal je doelgroep.

Wij geloven namelijk dat video het meest effectieve medium is voor communicatie en marketing. Onze klanten verrassen wij met krachtige campagnes, zorgvuldig geproduceerde content die op de juiste plaats en de juiste tijd getoond wordt.

Strategie, design, productie en marketing zijn de vier pijlers waarmee wij je doelstelling in kaart brengen, modelleren, filmen en vermarkten. Door slim gebruik te maken van het videomateriaal, vullen wij jouw contentkalender in op meerdere kanalen, met diverse formaten en verschillende lengtes.

Als de vorm, de boodschap en de plaats op de ‘sweetspot’ vallen en er daadwerkelijk meetbaar resultaat aantoonbaar is, dan creëren wij waarde waarbij business goals worden versterkt.

LinksMedia is trots dat het het certificaat Vimeo Expert mag dragen als één van de weinigen in Europa.