Isolatie Subsidie & Advies / Sales & Marketing Support

Alle bedrijven

Isolatie Subsidie & Advies is ontstaan door het werk als zelfstandig isolatie adviseur bij Isolatie Brabant, onderdeel AZ Isolatietechniek. We hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan een onafhankelijk en vooral eerlijk advies omtrent verduurzaming en isolatie voor woningeigenaren. Komen er 4 bedrijven komen er vaak vier adviezen. U ziet daardoor vaak door de bomen het bos niet meer.

Door middel van een warmtescan i.c.m. van een uitgebreide fysieke inspectie brengen we jouw woning in beeld.

Daarnaast is er veel behoefte voor hulp bij de aanvraag van de ISDE subsidie van de overheid. Hierbij helpen we je graag.

 
Deskundig en persoonlijk
Zowel privé als zakelijk zijn loyaliteit, eerlijk- en oprechtheid belangrijke voorwaarden. Professioneel en privé zijn we zeer gedreven, resultaat- en oplossingsgericht, flexibel en vooral uiterst klantgericht. We vinden het belangrijk dat u er warmpjes en comfortabel bij zit. Hoe kunnen we je helpen?

 
Wie zijn wij
Eigenaar Guido van Dooren, geboren op één van de mooiste dagen uit de recente geschiedenis, namelijk 6 mei 1970. Opgegroeid in het pittoreske Aarle-Rixtel en sinds 1992 woonachtig in Helmond. Daar woont hij samen met mijn vrouw, twee dochters (18 &21) en hondje Bumper. Als hij niet aan het werk is, wandelt hij graag met Bumper en doet hij aan Geocaching. In de weekenden trekken ze er graag op uit. Fietsen mee naar een Hotel of Bed & Breakfast om zo daar de omgeving te verkennen. Op vakantie houden ze van een beetje cultuur opsnuiven of huren ze een bootje om heerlijk te ontspannen. 

 
Onderdeel van Sales & Marketing Support
Isolatie Subsidie & Advies is onderdeel van Sales & Marketing Support. Een zelfstandig adviesbureau ingeschreven als Sales & Marketing Support | Isolatie Subsidie & Advies bij KVK Eindhoven onder nummer van 74812459 Vestigingsnr. 000042742846 te Helmond.

image