Golfclub Burggolf De Haverleij

Alle bedrijven

Bij BurgGolf draait het natuurlijk ook om Bossche gezelligheid. Daarvoor heten wij u graag welkom in Restaurant Magnolia’s en alle faciliteiten voor het organiseren van vergaderingen, een feest of een zakelijke bijeenkomst. Culinaire hoogtepunten gaan hier hand in hand met een stijlvolle organisatie van uw zakelijke of particuliere event. Wij zijn er om u te ontzorgen. Alles geregeld. Dat is BurgGolf.

Naast de 18 holes wedstrijdbaan biedt De Haverleij ook een 9 holes PAR-3 golfbaan. Ook zonder baanpermissie of GVB bent u hier van harte welkom. En voor beginnende golfers organiseren wij leerzame golfclinics.

Wilt u leren golfen in Den Bosch? Goed golfen begint met goed oefenen. Daarvoor bieden wij u uiteenlopende lidmaatschappen of proeflessen om eens kennis te maken met het golfspel. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook uw techniek verfijnen, uw houding verbeteren of uw afslag optimaliseren. Zoveel golfers, zoveel mogelijkheden. Onze PGA golfprofessionals staan startklaar voor lessen die precies aansluiten op uw golftalent.