Golf de Gulbergen

Alle bedrijven

Golf de Gulbergen is een prachtige, uitdagende 18- holes golfbaan met een, voor Nederland, uniek karakter. De baan is (deels) aangelegd op een afgedekte berg van reststoffen waardoor hoogteverschillen zijn ontstaan die je doorgaans alleen op buitenlandse banen aan zult treffen. Daarnaast beschikt de Gulbergen over een aantrekkelijke 9-holes par 3-4 baan de Old Course, die ook voor de gevorderde golfer voldoende uitdaging oplevert.

Zakelijk de perfecte drive
Golf de Gulbergen heeft een Businessclub en een Netwerkclub, waarbij bedrijven uit zeer diverse branches zijn aangesloten. Het sportieve karakter van deze clubs zorgt voor een informele sfeer, waarin B2B-activiteiten  -zakelijk, maar zeker op een ontspannen wijze-  kunnen worden uitgebouwd. Netwerken op de golfbaan voelt op deze manier niet meer als werken.

Golfacademy
De golfprofessionals van de Golfacademy geven golflessen aan de beginnende en gevorderde golfer.
Als bedrijfs- / familie-uitje of gewoon als leuke sportieve tijdsbesteding organiseert de Golfacademy clinics, die naar wens kunnen worden ingevuld.

Restaurant
Golfrestaurant De Hooghe Bergh beschikt over een sfeervol ingericht restaurant. Vanaf het deels overdekte terras is er een panoramazicht op de golfers op hole 9, maar ook op de berg die een bijzonder aspect vormt in dit voor Nederland unieke golfcomplex. Restaurant De Hooghe Bergh is in alle opzichten laagdrempelig en geeft toegang tot golfers, maar ook zeker voor niet-golfers, voor een kopje koffie, lunch of diner.

Vergaderzaal
In het clubhuis bevindt zich een prachtige vergaderzaal, met uitzicht over de golfbaan. De zaal is uitermate geschikt voor trainingen, workshops of meetings, tot circa maximaal 50 personen.