GeenManOverboord

Alle bedrijven

Bevrijd(end) leiderschap door de innerlijke rem te lichten...

Veel leiders worstelen met thema's als zelftwijfel of het gevoel het nooit goed genoeg te doen. Ze hebben moeite met verbinding met hun omgeving en lopen niet zelden het risico op terugtrekken, eenzaamheid, vluchtgedrag en zelfs verslaving.

Met mijn leiderschapsprogramma 'De Rem Eraf!' help ik leiders de verbinding met zichzelf en hun omgeving te herstellen en maak ik hen bewust van het effect dat hun gedrag op hun organisatie en omgeving heeft.

Zoals Rob, die worstelde erg met zelftwijfel. Hij vroeg zich regelmatig af of hij wel op de juiste plek zat en of hij wel geschikt was voor zijn werk. Intussen was hij prima gekwalificeerd voor zijn baan en kreeg hij complementen. Maar hij vertrouwde het niet. Bij tegenslag leek hij het allemaal prima onder controle te hebben, maar vanbinnen voelde hij paniek en diepe twijfel. Zijn relaties leden eronder en hij voelde zich zelfs niet meer prettig in zijn eigen lijf.

Door individuele coaching en een peer-groep programma, kreeg hij een andere kijk op zichzelf en op de relaties die hij met anderen aanging. Hij werd zelfverzekerder, kon zich beter met zichzelf en anderen verbinden en dat maakte hem een psychologisch veiliger en effectiever leider.

GeenManOverboord begeleidt leiders om de rem op persoonlijk en professioneel leiderschap te lichten, organisaties om te veranderen zonder weerstand en teams om de basis van hun samenwerking te versterken.

Bevrijd leiderschap, dat is leiden met de rem eraf!