Fermezza

Alle bedrijven

Ik help MKB bedrijven om meer grip op hun organisatie te krijgen. Rust in de tent en verbetering rendement

Mijn kracht zit in mijn persoonlijke aanpak. Daadkracht gecombineerd met resultaatgericht werken en last but not least commitment. En juist die commitment zorgt ervoor dat ik niet alleen mijn klanten van advies voorzie maar dat ik de mouwen opstroop. Soms spreekwoordelijk en zit ik er bovenop qua monitoring en aansturing en soms gaan de handen ook letterlijk uit de mouwen. We gaan dit samen doen. Samen grote stappen maken en samen tot het eindresultaat.

Mijn doelgroep zijn MKB bedrijven. De startfase is voorbij en er komen andere vraagstukken op het pad. Moet ik (meer) personeel aannemen, uitbreiden of fuseren, automatiseren, toch de overstap naar het buitenland maken/exporteren etc etc.

De rode draad door mijn carrière is sturing geven aan mensen en processen in binnen- en buitenland voor B2B bedrijven. Ik heb meer dan 20 jaar management ervaring in diverse functies in lijn-, staf-, project- en accountmanagement. Deze ervaring heb ik opgedaan in de financiële dienstverlening en management consultancy zowel binnen internationaal opererende multinationals als ook in het MKB.

Ik ben recht door zee, streng waar nodig maar altijd rechtvaardig en waardeer eerlijkheid. Verder hanteer ik een no nonsens aanpak. Geen 'holle frasen' maar ga concreet en vooral samen aan de slag. Ik kan me goed verplaatsen in anderen en kan daarom met iedereen duidelijk communiceren en samenwerken.

image