De klant = (echt) koning

Alle bedrijven

De Klant =(echt) Koning is een leverancier van facilitaire producten. Facilitaire producten als lekkere koffie en thee, sprankelend water, smakelijk fruit, catering, bloemen en planten op kantoor en schoonmaak. Het resultaat is dat onze klanten een prettige werkomgeving creëren voor hun medewerkers en zij optimaal kunnen presteren.

Centraal bij het invullen van de missie staat de klant. Wij organiseren de dienstverlening van ons productaanbod tot in de puntjes. Bij het invullen van onze missie besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een inclusieve samenleving.

Duurzaam en verantwoord geven we betekenis door het zorgvuldig omgaan met de grondstoffen van moeder aarde en door een groot deel van onze logistiek te verzorgen met elektrisch transport. Inclusief ondernemen betekent voor ons dat we medelanders met een afstand tot de arbeidsmarkt en een kwetsbare positie in de samenleving graag helpen door hen de gelegenheid geven om deel te nemen aan onze (arbeids)processen.

Het eindresultaat moet zijn dat we ondanks onze ondernemingszin het landschap van Nederland zo gering mogelijk belasten en samen met mensen hun leven zo positief mogelijk stimuleren. Hierbij werken we samen met leveranciers als Jobfactory, Greenchoice, Ergon (Businesspost) om niet alleen op papier maar ook in de praktijk tot tastbare resultaten te komen.

Wij zijn de perfecte schakel tussen enerzijds het aanbod van leveranciers en aan de andere kant onze klant die een centrale rol speelt in onze toekomstige continuïteit.