Adriana Luns - The Organizing Pro 4u

Alle bedrijven

HERKEN JE DIT?
Bepalen anderen het verloop van jouw werkdag? Word je afgeleid door de vele e-mails en bliepjes op je telefoon en raak je gestresst van alles wat je moet maar soms vergeet? Trainingen in timemanagement pasten niet bij je en kostten je tijd die je niet terug kreeg.

DIT WIL JIJ
Je werkt relaxed aan wat je moet doen en maakt je geen zorgen over gemiste e-mail. Je vindt snel terug wat je nodig hebt en je hebt ruimte in je agenda voor onverwachte dingen.
Deadlines geven geen stress.
Je hebt tijd voor sport, vrienden en familie en iedereen vindt het fijn om met jou samen te werken.

DIRECT HIERMEE AAN DE SLAG BETEKENT
Ik leer jou hoe je dit oppakt. In een paar online sessies. Ik neem je mee van onrust en dat anderen je dag bepalen, naar rust, overzicht en controle over je dag.

KOST HET TIJD?
Ja je moet er iets voor doen. In 2-3 online sessies leer ik jou de beginselen, waarop jij jouw nieuwe manier van werken baseert. Stapsgewijs zorgt proactief plannen en organiseren ervoor dat je opdrachten op tijd af zijn. Dat er balans is in werk en privé. Je hebt tijd beschikbaar om die dingen te doen die jij belangrijk vindt.
Je moet de opstart en het 'opruimwerk' zelf doen. Hier leer je het meest van.

Mijn cliënten geven aan dat het hen dubbel werk bespaart en tijd oplevert. Je hebt het er dus snel uit.

WAAROM HET DEZE KEER WEL GAAT LUKKEN?
Je kent timemanagement en hebt al wat trucs en tools geprobeerd. Maar steeds viel je terug. Met hulp en persoonlijke begeleiding kom je verder. Want ik bepaal eerst samen met jou je persoonlijke werkomstandigheden en wat je nodig hebt. Met mij ga je daarna naar een simpele basis DIE PAST BIJ JOU.

WAAROM ADRIANA LUNS?
Met ruim 35 jaar ervaring als secretaresse van CEO’s aan de top, weet ik welke belemmeringen jij ervaart en hoe je dat oplost.

Ik vertel geen theorie die ik niet in de praktijk heb getoetst op werkbaarheid en resultaat. Na zoveel jaren als secretaresse in een zakelijke omgeving, snap ik in welke wereld jij werkt. Bovendien ben ik nog steeds assistant en houd ik mijn ervaring actueel.